Bästa kokboken 2024 - Vi guidar dig rätt bland alla nya kokböcker

Bästa kokboken 2024  - Vi guidar dig rätt bland alla nya kokböcker
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Om du letar efter den bästa kokboken för att hjälpa dig med din matlagning under 2024 har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln guidar vi dig genom populära och nya kokböcker som har släppts eller kommer att släppas i år. Vi listar våra favoriter som vi tycker är värda att köpa. Oavsett om du letar efter en kokbok fylld av klassiska recept eller något mer experimentellt så finns det något för dig!

Det släpps omkring 300 kokböcker per år i Sverige så det är inte helt lätt att navigera runt bland alla nya och bra kokböcker som släppts. Här försöker vi hjälpa dig genom att tipsa om våra favoriter bland alla nya kokböcker som släppts 2024.

Listan uppdateras löpande under året efterhand som nya böcker ges ut. Tipsen är uppdelade i två olika sektioner. En sektion med de bästa nya vegetariska kokböckerna 2024 och en med de bästa kokböckerna med blandad mat.

Missa inte heller vår topplista över de kokböcker som säljer bäst just nu.

De bästa nya kokböckerna 2024

2024 bjuder på många fina släpp och bland annat så släpper stjärnkocken Mathias Dahlgren en kokbok i år.

De bästa nya vegetariska kokböckerna 2024

Vegetarisk och vegansk matlagning blir allt populärare och utvecklingen av fantastiska recept går snabbare här än i någon annan kategori. I år så släpper bland annat den populäre bloggaren Gustav Johansson två stycken kokböcker, en nyutgåva och ett nytt släpp. Nedan så blandar vi både veganska och vegetariska kokböcker.

Mer läsning