Klara Ingemyr är hemkunskapslärare på högstadiet i Malmö till vardags och driver samtidigt det oerhört populära instagramkontot @1000smaratter med över 50 000 följare. Precis som namnet på kontot antyder så är det fokus på smårätter på hennes insta. Klara Ingemyrs favoritingredienser när hon ska få smårätterna att smaka gott är parmesan och smör!

Klara Ingemyr släppte 2022 sin första kokbok och i kokboken är det samma tema med smårätter som gjort hennes instagram konto så populärt. Boken består av Klaras 100 favoritrecept på smårätter och du som läsare får tips och råd hur du ska göra för att kombinera smårätterna så att de passar perfekt ihop i en härlig middag. 100 små rätter är verkligen en kokbok för dig som tycker om att variera din matlagning och att ständigt testa på nya smaker och tekniker i köket. En del favoriter från Klara Ingemyrs insta 1000smaratter återfinns i boken men det är också väldigt mycket nytt så du behöver inte vara orolig för att du känner igen alla recept i boken om du är en trogen följare.

1000smaratter på instagram

Populariteten på instagram-kontot 1000smaratter har verkligen ökat oerhört fort. Det var så sent som i januari 2020 som Klara startade kontot. Bara drygt två år senare så har hon fått möjlighet att släppa sin första kokbok tack vare hennes fantastiska recept och inspirerande bilder.

Klara Ingemyr's kokbok 100 små rätter