Bokrea 2024 - Tips på bra kokböcker på årets rea!

Bild på bokrea
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Bokrean 2024 drar igång den 20:e Februari och vi har kollat runt bland de kokböcker som reas ut. I den här artikeln så kan ni läsa om de fynd som vi har hittat och de kokböcker som vi tycker är värda att spana in. Tipsen är uppdelade i vegetariska och generella kokböcker så att du lättare ska kunna hitta det som passar dig.

Innehåll

Vanliga frågor om bokrean

Här har vi samlat vanliga frågor som ställs om den stora bokrean som sker varje år, både på nätet och i butik.

När börjar bokrean 2024?

Bokrean 2024 börjar den 20:e Februari. Det är svenska bokhandlare-föreningen som beslutar när bokrean startar och det datum får alla handlare förhålla sig till. Hos flera E-handlare kan du förbeställa böcker ett par veckor tidigare.

Hur länge pågår bokrean 2024 ?

Det finns inget bestämt datum hur länge bokrean varar utan det är upp till de olika handlarna att sätta datumet. På till exempel bokus slutar bokrean 26:e mars 2024. Vanligtvis pågår bokrean tills böckerna tagit slut. Så ofta brukar rean vara i cirka en månad. De mer populära titlarna tenderar dock att ta slut tidigare.

Kokböcker på bokrean 2024 - Vi tipsar

Det är ett digert utbud av kokböcker på årets bokrea och det har inte varit enkelt att sålla bland alla böcker. Vi har gjort vårt bästa och valt ut våra favoriter. Det finns en hel del kokböcker som släpptes så sent som för bara några månader sedan på årets bokrea så det är ett bra läge att köpa en kokbok på rea nu!

Gå direkt till: Vegetariska kokböcker på bokrea

Vegetariska kokböcker på bokrean 2024

Vegetarisk mat har aldrig varit mer populärt än vad det är idag och det syns även bland alla kokböcker som ges ut om vegetarisk mat. Vi har hittat flera guldkorn på bokrean i år så om du vill slå till på en vegetarisk kokbok så är det ett ypperligt läge nu. Här har vi valt ut de bästa vegetariska kokböckerna, enligt oss, som är på rea under bokrean i år. 

Mer läsning