Studentpresent 2024 - Vi tipsar om kokböcker att ge bort

Studentpresent 2024 - Vi tipsar om kokböcker att ge bort
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Sjungom studentens lyckliga dag. Snart nalkas studenttider och det kan ofta vara knepigt att komma på en bra present till ett sånt högtidstillfälle. Här tipsar vi om kokböcker som passar perfekt som studentpresent.

Våra presenttips

Att ta studenten är verkligen en högtidlig stund för alla inblandade. Det är pirrigt och hela vuxenlivet ligger framför studenten. Äldre gäster blir lätt nostalgiska och minns tillbaka på sin egna student. 

Vid ett sånt här tillfälle så vill man gärna ge en studentpresent som mottagaren kan ha nytta av och ha med sig genom livet. Det är därför vi tycker att en kokbok är en alldeles perfekt studentpresent att ge bort. Oavsett vad som väntar studenten härnäst så kommer en kokbok att komma väl till pass framöver i livet.

En kokbok är ju en relativt billig studentpresent så om man känner att man vill komplettera med något mer så passar det ju utmärkt att ge kökstillbehör eller köksredskap som en elvisp, våffeljärn eller en bra stekpanna. På så sätt så knyter man samman presenterna fint och du kommer förhoppningsvis bli ihågkommen länge i studentens kök.

Matlagningsintresset kan variera stort i den här åldern och därför så tipsar vi om lite olika typer av kokböcker som kan komma att passa alla nivåer av matlagning. Många som tar studenten idag är väldigt medvetna om miljön och klimatet och vi har försökt att få med en hel del kokböcker med klimatsmart mat.

Våra tips på studentpresenter

Mer läsning