Vegomenyer – festliga trerättersmiddagar för alla tillfällen

Att bjuda på trerätters som alla gillar har aldrig varit enklare! Vegoprofilen Mattias Kristiansson har de perfekta menyerna för alla tänkbara tillfällen – såväl när det är läge för en riktig fest som tid för lite guldkantad vardagslyx. Här kommer en stor variation av läckra råvaror till sin rätt i härliga förrätter, smakrika och välkomponerade varmrätter och smaskiga desserter som inte gör någon efterrättsfantast besviken. Allt är snabbt och enkelt lagat och ger tid över för det roliga – att njuta av superb mat för alla smaker i goda vänners lag. Smakbitar ur menyerna: Gratinerad, fylld kronärtskocka med mintolja, saffransmarinerad, grillad tofu i zucchini, bruschetta med confiterad tomat, friterad silkestofu, ärt- och bönbiffar med pistagenötter, spenat och persilja, chili- och kokoskräm, marängtårta på kikärtsmaräng, snickerssoppa med glass …

Fler kokböcker från Mattias Kristiansson