Ulrika Davidsson är kokboksförfattare, kostrådgivare och receptkreatör. Ulrika Davidsson är lite av en guru när det kommer till hälosam matlagning. Hon driver en egen sajt där hon säljer kurser och olika typer av medlemskap för den som vill ha hjälp med att ändra sina kostvanor.

När man pratar om kokböcker med hälsosam mat så är det väldigt många som tänker på Ulrika Davidssons kokböcker. Ulrika Davidsson har gett ut över trettio kokböcker inom ämnet. Den röda tråden i alla böcker är hälsosam mat och ofta så har hon valt ut en specifik diet eller utmaning i sina kokböcker.

Så oavsett om du redan följer en diet och är nyfiken på att hitta nya goda recept eller om du vill ha hjälp med att kickstarta vägen till ett hälsosammare liv så finns det garanterat en kokbok av Ulrika Davidsson för dig. GI, LCHF, Detox, Rawfood och 5-2 dieten är några av de dieter du kan hitta i hennes kokböcker.

Om du är nyfiken på att testa periodisk fasta så har Ulrika Davidsson skrivit en kokbok om periodisk fasta. Metoden där du fastar stora delar av dynget och sedan äter hela eller stora delar av dagens kaloriintag vid ett mål.

Hur gammal är Ulrika Davidsson? Ulrika är född den 9:e Oktober 1971

Ulrika Davidsson's kokbok 66 Day Challenge med medelhavsmat