Allt om periodisk fasta – 800 kcal, 5:2, juicing

Vill du nå snabba och hållbara hälsoresultat för en ny och frisk livsstil? I sin nya hälsokokbok guidar Ulrika Davidsson dig med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap så att du snabbt och enkelt kommer igång och kan göra fasta till en del av ditt nya hälsosamma liv.

Här finns allt du behöver veta om periodisk fasta! Att fasta är enklare än man tror och ger en mängd olika hälsofördelar som bättre immunförsvar, ökad vitalitet, bättre koncentration och tankeförmåga, minskad inflammation i kroppen, sänkt blodsockerhalt och bättre balanserade insulinnivåer samt en lägre vikt, och rätt BMI – helt enkelt ett friskare liv med ökad energi, lugnare mage, bättre fokus och skillnad på vågen!

Periodisk fasta blir mer och mer trendigt i hälsokretsar och intresset från hälsovården och forskningen ökar framförallt för att metoden är så effektiv men också så enkel. Fördelen med periodisk fasta är att du först fastar under några av veckans dagar eller dygnets timmar men därefter kan äta (nästan) vad du vill resten av tiden, och ändå må bättre och tappa onödiga kilon.

Boken innehåller förord av Kerstin Brismar, senior professor i diabetesforskning, samt över 60 goda och lättlagade lågkolhydratrecept och nykomponerade kostscheman.

Fler kokböcker från Ulrika Davidsson