Systrarna Perssons högtider och vardagsfester : gemenskap, glädje och grön mat

Låt oss fira tillsammans!

Efter framgången med Systrarna Perssons skafferi är nu Malin och Linda Persson tillbaka med en personlig och vacker bok om det som håller oss samman: samvaron med nära och kära kring det dukade bordet.

Om det så är högtidsbord med yviga dikesbuketter och dignande fat eller vardagsmåltider som snabbt och lätt förvandlas till fest. Det är där vi möts och hämtar kraft och styrka tillsammans, det är där livets viktigheter händer.

För Malin och Linda är årets alla högtider som lysande fyrar som guidar och lyser upp längs livets väg. De längtar, dekorerar och experimenterar tillsammans. De får ofta frågan hur de gör för att få till sina vackert sprakande festmåltider.

I boken Systrarna Perssons högtider & vardagsfest får du svaren. Åtta favorithögtider med systrarnas bästa gröna recept, tips och inspiration för att skapa den magiska stämningen och vackra miljön. Allt det där som gör livet till en fest.

Linda Persson är matkreatör och kock. Efter att under åtta år drivit Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö, ägnar hon sig idag åt att inspirera och utbilda människor i grön mat och en hälsosam, hållbar livsstil.

Malin Persson är kreativ influencer, inredningsstylist och programledare och redaktör för SVT:s Trädgårdstider. Allt hon gör grundar sig i filosofin att en hållbar livsstil är en vacker livsstil.