Madeleine Landley driver bloggen Landleys kök, en av sveriges största matbloggar. I bloggen så bjuder Landley på mängder av recept och annat smått och gott relaterat till matlagning. Hennes blogg är egentligen mer av en sajt om mat än en traditionell blogg. Det finns till exempel en receptgenerator på landsleys kök där du utifrån ingredienser som du väljer kan få förslag på recept.

Madeleine Landley har förutom bloggandet också släppt flera kokböcker. I Madeleine Landleys kokböcker så delar hon med sig av sina recept. Temat har varierat men det är mycket lättlagad mat i kokböckerna som ska fungera till vardags. Receptbeskrivningarna är alltid utförliga och är lätta att följa för läsaren.

Trots bloggens och receptens popularitet så är faktiskt inte Madeleine Landley utbildad kock utan det är hennes genuina matintresse som smittat av sig till läsarna. Matbloggandet satte fart när hon flyttade hemifrån och började laga mer mat själv.

Madeleine Landley har nämnt att hon jobbar på en ny kokbok om vegomat. Så håll utkik här för att se när den släpps till försäljning.

Hur gammal är Madeleine Landley? Madeleine är född 1981

Madeleine Landley's kokbok Allt i ett-rätter