Johanna Westman är barnboksförfattare och programledare. I TV-rutan så har Johanna Westman bland annat progamlett flera barnprogram på SVT och hon lagar mat i Go kväll. Några av de mest kända barnprogrammen är "Lördagsakuten", "Nu är det nu" och "Rätt i rutan". Rätt i rutan var ett matlagningsprogram som riktade sig till barn.

Kombinationen barn och mat har varit ett genomgående tema hos Johanna. Johanna Westman har gett ut mängder av kokböcker som riktar sig till barn. Hennes passion att lära ut matlagning till barn syns verkligen i hennes kokböcker. Recepten är okonstlade och väldigt goda, allt för att väcka matlust hos barnen. 

Ett av de bästa sätten att få barn intresserade av att hjälpa till i köket är ju att baka. Det har även Johanna Westman anammat och hon har släppt ett flertal bakböcker för barn

Johanna Westman släppte sin första kokbok redan 2001 och en hel del av hennes böcker är slutsålda och ges inte ut längre. Söker du till exempel efter första bakboken eller första kokboken så är ett tips att kolla om de finns begagnade här.

Hur gammal är Johanna Westman? Johanna är född den 11:e Augusti 1969

Johanna Westman's kokbok Varannan vecka