Baka med Sophie - Vinnare av Hela Sverige bakar 2022

  • Utgivningsår: 08-12-2022
  • ISBN: 9789178874972

Man behöver inte vänta till helg och fest för att njuta av det goda! Sophie Dahlbäck älskar att skapa och att lyxa till vardagen.

I 33 favoritrecept visar hon hur man får enkla desserter och bakverk att se väldigt eleganta ut genom att till exempel hälla upp en pannacotta i ett glas, spritsa ut en fyllning eller kanske använda en silikonform.

För den som är kreativ och pysslig blir en mousse - simsalabim - till en elegant moussetårta, men den kan också avnjutas som lyxig portionsdessert. Dekadenta kondisbitar, godis och småkakor, tårtor och kladdkakor förvandlar Sophie med enkla medel till utsökta konstverk!

Sophie Dahlbäck har alltid varit estetiskt lagd, med stort intresse för att måla, handarbeta och pyssla. I bakningen får hon utlopp för all sin kreativitet - och där har hon också hittat sig själv.

Om hon har bestämt sig för att göra en sak ger hon inte upp förrän det blir så som jag hon tänkt sig, även om hon måste göra om många gånger, och det var hennes envishet, tålamod och perfektionism som tog henne hela vägen till en vinst i Hela Sverige Bakar 2022.

Artiklar som boken omnämns i